Biografia

/Biografia
Biografia 2019-09-17T10:22:35+00:00

Vilamajor d’Àger (La Noguera), 1993.

Periodista i politòloga.

 

És redactora en cap del magazín La Mira. A més, col·labora com a analista política en diferents mitjans. Participa en programes televisius com el Més324 del canal informatiu de Televisió de Catalunya, al Catalunya Nit de Catalunya Ràdio, en espais produïts per la Xarxa Audiovisual Local o d’El Punt-Avui Televisió. També escriu a la revista El Temps i opina al setmanari La República.

Al llarg de la seva trajectòria ha participat en programes de Televisió Espanyola a Catalunya, Telecinco, Cuatro, Antena3 o Betevé. També ha presentat diferents actes públics -des d’esdeveniments institucionals fins a jornades de caràcter polític o cultural. Alhora, ha impartit cursos d’oratòria -algunes d’aquestes classes en col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra.

Formació i experiència

Va cursar els graus de Periodisme i de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat Pompeu Fabra. Els seus inicis els trobem en el periodisme local. L’estiu del 2011, va copresentar el programa Qui t’ho ha dit de Ràdio Balaguer. També ha fet col·laboracions a Balaguer Televisió.

L’any 2013 es va incorporar a la redacció del portal informatiu Racó Català, primer com a redactora i el 2015 va esdevenir redactora en cap, una tasca  que va desenvolupar fins al mes de maig del 2018.

També va encapçalar, els anys 2014 i 2015, la comunicació de l’entitat Sobirania i Justícia.

Durant 5 anys, des del 2014 fins al gener del 2019, va presentar el programa “Vull Una Resposta” de la Xarxa de Televisions Locals.

Entre els seus treballs destaca la publicació, l’any 2013, del llibre “Tan lluny, tan a prop. 1973-1983. Els anys de la transició a Balaguer”.